Cele mai vizitate 5 orașe din întreaga lume pe care trebuie să le vezi

sebastyan avatar   
sebastyan
Nu ți-ai planificat încă viitoarea vacanță? Ei bine, nici nu ar trebui să te preocupi deoarece ți-am pregătit o listă curprinzătoare cu 5 dintre cele mai vizitate orașe din întreaga lume și pe care tr..

1. Bangkok

Bangkok-ul este capitala Thailandei, dar și cel mai impresionat oraș în care poți merge. De ce spunem asta? Pentru că este printre cele mai fascinante locuri în care poți merge. Dacă încă nu știi ce anume să vizitezi, află că poți merge la Templul Zorilor, Grădina Zoologică, Templul lui Buddha. Pe lângă temple, poți vizita și muzee, precum Muzeul Național de Artă, Muzeul Subacvactic Siam sau Muzeul de Etnografie.

 

2. Paris

Se spune că Parisul este unul dintre cele mai fascinante orașe, dar și un oraș bogat în atracții turistice. Dacă ajungi în Paris, trebuie neapărat să vizitezi Turnul Eiffel, Castelul Versailles, Notre Dame sau Muzeul Luvru. Pe lângă asta, trebuie să încerci și preparatele lor tradiționale, mai cu seamă că francezii sunt recunocuți pentru brânzeturi sau preparate din carne.

3. Londra

Chiar dacă este unul dintre cele mai scumpe orașe din Europa, Londra rămâne un oraș fascinant, în care anual milioane de turiști ajung să viziteze acest oraș. Dacă încă nu ai ajuns în Londra, există nenumărate atracții turistice, precum British Museum, National Gallery. Dacă ești pasionată de modă, trebuie să vizitezi Victoria & Albert Museum, care este un muzeu specializat în arte decorative, bijuterii, dar și obiecte de mobilier.

4. Dubai

În mod cert, un oraș precum Dubai este cu adevărat fascinant. Chiar dacă a ajuns să fie cunoscut drept o destinație de shopping, priveliștea de vis cu siguranță îți va plăcea de cum ajungi acolo. Unul dintre cele mai frumoase locuri din Dubai este Burj al Arab.

5. Singapore

Dacă vrei să ajungi într-un loc de vis, află că Singapore este destinația pe care o cauți. Singapore este un oraș la care vezi la tot pasul clădiri cu o arhitectură impresionantă. Pe lângă asta, este un oraș civilizat și plin de verdeață, ideal dacă vrei să petreci și timp în natură.


0 Comments

No comments found